Suomeksi » In English »

Jaana Isohätälä

Oululainen vihreä kaupunginvaltuutettu ja oppimisen tutkija

Tavoitteet

Löydämme oululaisten osaamisen

Oulu elää työstä ja yrityksistä. Meidän on löydettävä mielekästä työtä sekä koulutetuille huippuosaajille että heille, joilla on enemmän sydämen sivistystä kuin kirjaviisautta. Nuoriso- ja pitkäaikaistyöttömyys ovat Oulussa liian korkealla. Lisäksi turhan moni korkeakoulutettu suuntaa tutkintonsa jälkeen muualle.

Liikumme aktiivisemmin ja ekologisemmin

Aktiivinen elämä edistää kehon ja mielen hyvinvointia sekä työkykyä. Meidän on pidettävä huoli, että oululaiset ja täällä käyvät vierailijat voivat jatkossakin nauttia pohjoisen puhtaasta ulkoilmasta ja luonnosta. Lisäksi on jo korkea aika kehittää Oulun joukkoliikennettä ja muuta ekologista liikkumista.

Turvaamme hyvän kasvuilmapiirin

Laadukas kasvatus kantaa pitkälle. Meidän on luvattava lapsille ja nuorille turvallinen kasvuympäristö, jossa jokaiselle riittää aikaa. Päiväkotien ja koulujen henkilökunta on nykyisin ylikuormittunut. Liian monet oppilaat myös kärsivät päiväkotien ja koulujen sisäilmaongelmista.

Näiden tavoitteiden ja ehdotusten lista ei suinkaan ole täydellinen. Lisää tavoitteita voit lukea Oulun vihreiden kuntavaaliohjelmasta. Suosittelen myös vilkaisemaan mielipiteitäni vaalikoneiden kautta!

Yhteystiedot

Oulun kaupungin e-mail: jaana.isohatala@ouka.fi

Oulun yliopiston e-mail: jaana.isohatala@oulu.fi

Puhelinnumero 050 461 8138