Kuka?

Jaana Isohätälä
30-vuotias
Syntynyt Oulussa
Pienen lapsen äiti
FM, väitöskirjatutkija
Lempiasioita: ystävät, hikitreenit, hitaat aamut, leipominen, hyvät oluet

Sähköposti: jaana.isohatala@ouka.fi

Oulun kasvatti

Oulu on rakas kotikaupunkini. Olen kasvanut Kaakkurissa ja käynyt koulua Oulunlahdessa, Kuusiluodossa ja Oulun lyseossa. Myöhemmin olen asunut Kaijonharjussa ja-Raksilassa. Nykyisin kotini on Toppilansalmessa, jossa asun yhdessä avomieheni, pienen tyttäremme ja kahden suloisen kissan kanssa.

Oppimisen ja suomen kielen asiantuntija

Työskentelen Oulun yliopiston oppimisen ja koulutusteknologian tutkimusyksikössä väitöskirjatutkijana. Tutkimuksessani selvitän, miten ihmiset voivat edistää oppimistaan ja onnistumistaan yhteisöllisissä oppimistilanteissa. Aiemmin olen opiskellut äidinkielen ja kirjallisuuden opettajaksi, ja olen opettanut suomea ulkomaalaisille ja suomalaisille.

Vihreä vastuunkantaja

Haluan edistää kestävää kehitystä ja vastuullista päätöksentekoa. Olen mukana perheyrityksessämme Hätälä Oy:ssä ja olen ollut aktiivina mm. Akavan aluetoiminnassa, Tieteentekijöiden liitossa, Oulun yliopiston ylioppilaskunnassa ja Oulun Vihreissä. Arjessani teen pieniä hyviä tekoja: pyöräilen ja käytän joukkoliikennettä, kierrätän sekä suosin paikallisia tuotteita ja kausiruokaa.