Eduskuntaan

Olen ehdolla eduskuntaan huhtikuun eduskuntavaaleissa. Haluan tuoda älyä ja elämäniloa Suomeen! Tavoitteeni eduskunnassa ovat:

Tasa-arvoista ja kannattavaa työtä

On aika muuttaa työelämää tasa-arvoisemmaksi perhevapaiden uudistuksella. Sosiaaliturvan muutoksilla tulee vähentää byrokratiaa, kannustaa työhön ja parantaa yrittäjän turvaa. Yrittäjyyttä tulee edistää madaltamalla palkkaamisen kynnystä ja keventämällä velvoitteita.

Tukea koulutukseen ja tieteeseen

Kouluille ja päiväkodeille on annettava paremmat resurssit turvallisen kasvuympäristön ja tuen tarjoamiseen. Tutkijat tarvitsevat rauhan tehdä pitkäjänteistä tieteellistä työtä. Tiedon hyödyntämistä täytyy tukea lisäämällä tutkimus-, kehitys- ja innovaatiorahoitusta.

Maapallo tuleville sukupolville

Liikenteestä täytyy tehdä puhtaampaa lisäämällä raideliikennettä. Kiertotaloutta on tuettava ja luonnon monimuotoisuutta suojeltava. Päästöjä tulee hillitä tekemällä kulutuksesta ja ympäristöhaittojen aiheuttamisesta nykyistä kalliimpaa.


Osallistu kampanjaan

1. Kerro läheisillesi hyvästä ehdokkaasta ja suosittele äänestämään.

2. Seuraa sosiaalisen median kanaviani sekä tykkää, jaa ja kommentoi. Löydät minut Facebookista (@jaanaiso), Instagramista (@jaanaiso) ja Twitteristä (@jaanaiso).

3. Lahjoita kampanjaan helposti täältä.

4. Liity mukaan tukiryhmään ja pääset seuraamaan läheltä kampanjan edistymistä. Ilmoittaudu lähettämällä viesti Jaanalle (jaana.isohatala at ouka.fi) tai kampanjapäällikkö Hennalle (henna.maatta at ouka.fi)